Schrijftrainingen

foto: Ratna Soetrisno

Online training Mindful schrijven

Wil je graag schrijven aan een boek, je site of je levensverhaal, maar loop je steeds vast? Pep je schrijfzin en -productiviteit op door deze online training te volgen. Misschien is dit wel het juiste moment. Want uitstellen kost energie, terwijl aan de slag gaan energie en vleugels geeft aan je verhaal.

Deze training combineert het beste van mindfulness en slim schrijven op een manier die bij jou past. In een achtweeks programma met oefeningen, schrijfopdrachten, filmpjes, een schrijfconsult van een half uur via Skype en feedback op geschreven teksten, kom je vanzelf in je eigen schrijfflow.

Tijdens de training heb je mij als strenge doch rechtvaardige stok achter de deur. Wat je ook wil schrijven, geef jezelf een liefdevolle schop onder de kont! Stop met het verzinnen van excuses, start met schrijven vanuit ontspanning en inspiratie en je zult jezelf en je verhaal dankbaar zijn. ‘Och, was ik hier maar eerder mee begonnen,’ verzuchtte een cursist die je voorging.

Schrijftrainingen op maat

Hoe schrijf ik een duidelijk persbericht? Hoe kan ik mijn beleidsstukken prettiger leesbaar maken? Voor welke doelgroepen schrijf ik op een heldere, toegankelijke manier? Waar moet het toch heen met de communicatie van onze organisatie?

Als deze vragen binnen je bedrijf of instelling leven, bel of mail. Wij bieden praktijkgerichte schrijftrainingen en brainstorms op maat, waarbij je meteen aan de slag kunt met de informatie die je krijgt. Zonder Engelse managementtermen en beleidsbabbel, met concrete handvatten en adviezen. Het geven van feedback op teksten gebeurt bij ons altijd op een integere en respectvolle manier.